tisdag 2 augusti 2022

Sommaruppdatering

Det här med att börja blogga igen gick sådär. Ska jag vara ärlig så strugglar jag med alla mina sociala medier just nu. Jag försöker att hitta en plattform som fungerar på alla olika plan och som kan uppfylla kraven för alla mina intressen samtidigt men det är svårt. Jag gillar inte att erkänna min perfektionistiska sida sedan jag gick in i väggen (bc feels like a failure) men den spelar nog en stor roll i mitt liv än. Tyvärr.

Jag har i alla fall lyckats fånga lite av min sommar på bild. Förutom att jag pluggar kreativt skrivande på halvtid fram till i mitten på augusti så har jag haft en del fina dagar i Lillsund bland annat. Syrran gifte sig också i början av juni och så har jag och Daniel tagit två trippar till Värmland för att hälsa på hans familj och se på hans lillasysters hopptävling. Det har hittills varit en rätt lugn men ändå fin sommar. 


Jag ska fortsätta att spåna på den här bloggens eventuella framtid. Det positiva med bloggen är att bildkvalitén är betydligt bättre än på t.ex. Instagram. Det negativa är... läser någon ens bloggar längre? Let me know.

1 kommentar:

  1. Jag läser! Så tråkigt att nästan ingen bloggar längre:(

    SvaraRadera