tisdag 22 mars 2022

Stress och Stockholm

Det har hänt mycket sedan mitt förra inlägg. Jag har hunnit med att må piss pga skolstress, varit till syrran i Stockholm under en vecka där jag assisterat min andra syster efter en operation hon gjorde i Huddinge i onsdags, och nu pluggar jag tenta för fulla muggar och har halvt panik över det stresspåslag det orsakar. Egentligen beror det inte på att jag inte är kunnig eller intresserad av det jag läser, det beror mer på oron över att min hjärna inte ska vilja lagra information när jag befinner mig under ett så hårt stresspåslag. Jag är mer glömsk än gemene man även utan att ha gått in i väggen och att befinna mig under stress så jag har en rejäl utmaning framför mig. Jag tröstar mig i alla fall med att det här är den enda salstentan jag har under vårterminen. Klarar jag den här så kan min hjärna vila från att tvångsmässigt försöka lagra information ett tag framöver. Det känns skönt.

Ungefär så här många bilder blev tagna under Stockholms-resan, haha. Jag hade fullt upp med att lära mig att köra i stadstrafik utan att få panik och att assistera Jonna som var nyopererad så det blev inte så mycket tid till annat. Nästa gång blir förmodligen under lite roligare omständigheter men jag är ändå väldigt tacksam över den här resan. Jag klarar mer än jag tror och med ett så sargat självförtroende som jag har så är det värt så mycket att överbevisa mig själv på det sättet jag gjorde förra veckan.

Jag kan. Där ser man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar