fredag 11 mars 2022

För tidiga morgnar

Fredag morgon och jag vaknar strax innan fyra och kan inte somna om. Förmodligen beror det på att jag ska ha mitt första seminarium med min nya klass idag och min kropp är stressad. Jag har tyvärr inte mått bra alls de senaste dagarna och orsaken till det är hög stress med skoluppgifter och att min förra botoxbehandling har "gått ur". I samband med att jag gick in i väggen 2019 fick jag kronisk spänningshuvudvärk och varje gång det har gått mellan 3-4 månader sedan sista behandlingen så mår jag piss igen. Det känns som att jag har popcornkärnor mellan varje tand och ibland som att käken ska gå av. Fasiken vad jag saknar tiden då man inte behövde känna så varenda eviga dag.

Nog med gnäll. Jag har en ny botoxtid i eftermiddag och jag längtar. Hur man nu kan längta efter att bli stucken i ansikte, käkar och nacke över tjugo gånger. Men det gör jag. Det är ganska... skönt. Typ som akupunktur, och som pricken över i:et en släng av vetskap att det snart blir bättre igen. Älskar den känslan.

Något mer jag längtar efter är morgnar som dessa. Disigt, vackert, vårigt. Det kommer nog kännas konstigt när dom morgnarna kommer. Det fattas något som tassar runt när jag fastnar med kameran längs promenaden. 

Jag saknar dig vännen. Så mycket.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att behandlingen hjälper mot din spänningshuvudvärk. Låter vidrigt jobbigt att ha det så där regelbundet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har verkligen varit en räddning för mig och jag är så tacksam att alternativet finns, trots att den är väldigt dyr!

      Radera